GIDA GÜVENLİĞİ POLİTİKASI
Misyon, vizyon ve değerlerimiz doğrultusunda 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, OIC/SMIIC1 standardının öngördüğü yöntemlerle, kuruluşumuzun amacı, kapsamı ve bağlamına uygun olarak hazırlanan gıda güvenliği politikamız,
• Sektörümüzde gelişmeleri sürekli takip ederek ve kendimizi yenileyerek öncü kuruluş olmak,
• Ulusal - uluslararası mevzuat ve müşterilerimizin talep ettiği ürünleri mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal spesifikasyonlara uygun üretmek,
• Ürünlerimizin sağlıklı ve kaliteli girdilerle, hijyenik koşullarda üretilmesini,
depolanmasını ve sevkini sağlamak,
• Takım ruhu içerisinde gıda güvenliği ve kalite bilincini tüm birimlere yaymak, müşterilerimizin görüş ve önerileri ile kendimizi sürekli geliştirerek, müşterilerimize sağlıklı ve kaliteli ürünler sunmak,
• “Koşulsuz Müşteri Memnuniyetini” sağlamak,
• Süreçleri belirlemek, gerekli risk ve fırsatlarını değerlendirmek,
• Gıda güvenliği hedeflerine ulaşmak ve geliştirmek için gerekli olan tüm teknolojik altyapı, donanım ve çalışanların eğitimi ile ilgili yatırımı ve olanakları sağlamak,
• Gıda zinciri boyunca gıda güvenliğiyle ilgili bilgileri talep etmek ve iletmek,
• Tedarikçilerimizle karşılıklı işbirliği ve güven ilişkisi içerisinde kaliteyi artırıcı, maliyetleri düşürücü faaliyetler gerçekleştirmek,
• Kaliteden ödün vermeden verimliliği artırarak 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemimizi en iyi şekilde uygulamak, sürekli geliştirmek ve etkinliğini artırmak,
• Güvenli gıda üretimi ile alakalı olarak personelimize farkındalık kazandırarak, iyileştirici ve katkı sağlayacağı yetkinlik seviyesine ulaştırıcı bir sistemi kurmak ve işleyişini sağlamaktır.
• Müşteri Memnuniyeti, Dürüstlükte,
• Kalitede ve Hizmette Sürekliliği Hedef Alarak Müşteri Taleplerini Zamanında Karşılamak,
• Her Aşamada İslami Kurallara Uyarak Helal Gıda Üretmek,
• Helal Gıda Sertifikasına Sahip Tedarikçilerden Satınalma Yapmak,
• Gıda Güvenliği Seviyesini Belirleyen Hedefleri Gerçekleştirmek,
• Bunu Sağlamak için Çalışanlarımızı Hijyen ve Sanitasyon, Etik Değerler, Helal Gıda Yönetim Sistemi Konusunda Sürekli Eğiterek İnsan Sağlığını Ön Planda Tutmak,
• Süreçlerin Sürekli Gelişimini Sağlamak Amacıyla, Edinilen Gıda Güvenliği Tecrübelerini Tedarikçiler, Kurumlar ve Misafirler İle Karşılıklı Olarak Paylaşmak,
• Gıda Zinciri Boyunca Gıda Güvenliğiyle İlgili Bilgileri Talep Etmek ve İletmek,
• Yasal Şartlar ve Mevzuatlara Uymak.